Siste Nytt

Siste nytt

Ny daglig leder i Norsk Fitness handel

Eirik Kildal overtar som daglig leder i Norsk Fitness handel fra 1. mars. han overtar etter Halvor Lauvstad som skal jobbe som daglig leder i Nutricom AS. 

Eirik Kildal er utdannet økonom og har lang erfaring fra treningsbransjen der han blant annet har jobbet som forretningsutvikler i SATS. Før det jobbet Eirik jobbet i Deloitte og Touche.

Egen serviceavdeling

Norsk Fitness Handel har nå sin egen serviceavdeling. Dersom det er spørsmål om service, reparasjoner, servicekontrakt eller annet, ta kontakt med servicesjef Morten Wilberg på telefon: 9766 8097.

Ny service- og supportansvarlig i Norsk Fitness
Morten Wilberg har startet å jobbe som service- og supportansvarlig i Norsk Fitness handel. Morten har lang erfaring fra treningssenterbransjen, både som drifter, instruktør og servicetekniker.

Morten Wilberg kommer til å ha ansvar for all bestilling og håndtering av reservedeler samt all service og vedlikehold.
Morten har mail: morten@norskfitness.no og kan nås på mobiltelefon: 9766 8097.

Technogym under OL i Athen
Technogym var offisiell leverandør under OL i Athen. Ikke vet vi om dette var grunnen til den gode norske innsatsen, men
alle våre utøvere hadde anledning til å trene på Technogyms apparater.

Totalt satte Technogym opp 7 treningssentre under OL.

Reservedeler på internett
Vår nye hjemmeside har komplett oversikt over alle Technogym reservedeler. Oversiktene ligger nede til venstre på hjemmesiden under menyen ‘reservedeler’. Her er alle deler, ned til den minste skrue, tegnet inn på splittegninger og merkete med artikkelnummer. Bestilling av reservedeler kan også gjøres direkte via internett.

Vi håper dette gjør hverdagen lettere for alle våre kunder!